Prijava

Vaša prijava

Tomahawk od turopoljske svinje, štrukli, rižota, lungići… Počinje Gastro tjedan u goričkim restoranima

[]

U ponedjeljak počinje Gastro tjedan u goričkim restoranima. Specijalitete domaće i inozemne kuhinje, slastice i vina posjetitelji mogu isprobati u devet restorana, a cijene se kreću od 35 ili pak 60 kuna, dok ćebogatiji meni koštati od 100 do 180 kuna. U Gastro tjedan uključili su se Bistro Babriga, Ugostiteljski obrt Grof, Izletište Ključić Brdo, Bistro Kaktus, Restoran Modena, Restoran Mon Ami, Restoran Papamo, Pivnica Turopolje i Bistro pizzeria Ziher, a svatko od njih pripremio je ono po čemu su posebni i poznati.

Bistro Babriga nudi tri menija, a tamo posjetitelji mogu probati juhe, odrezak ili kremasti rižoto, kao i desert na kraju svakog slijeda. U Grofu će se na dva menija naći sve od juhe do deserta, na Ključiću nude domaće zapečene štrukle, a u Kaktusu pizze i quesadille. Gastro Turopolja u Modeni u ponudu je uvrstio mozarella štapiće i burgere, u Mon Amiju uz već provjerenu ribu nude i lungić te fina vina, Papamo priprema knedle od šljiva, Tomahawk od turopoljske svinje ili juhu od cikle. Svježe vrganji i medaljoni od odležane junetine na meniju su u Pivici Turopolje, a u Ziheru su ziher taquitosi i palačinke.

Gastro Turopolja traje do 11.listopada, a jelovnike za svaki restoran pronađite na mrežnoj stranici Turističke zajednice Grada Velike Gorice.