Prijava

Vaša prijava

Dean Klafurić na Cipru pozitivan na koronu

[]

U subotu, 3. listopada, neugodna vijest u Sportskim novostima. Dean Klafurić je na Cipru pozitivan na koronu. Za slabije informirane, Klafurić je na Cipru trener nogometnog prvoligaša Ethnikosa, a suradnici su mu također Turopoljci pomoćnik Damir Milanović i trener za fizičku pripremu Mario Škrablin.

U klubu ima igrača i s našeg podneblja. Zaraženo je 20 osoba, a od toga čak 17 igrača! Ethnikos je do sada odigrao četiri kola a ima pobjedu, remi i dva poraza u ligi od 14 klubova. Dva kola su im već odgođena, ali danas u subotu mora se igrati i to kontra lidera prvenstva Apollona!? Tako su odlučili oni koji vode ligu. Zanimljivo, Dean se redovito družio s Milanovićem i Škrablinom, ali oni nisu pozitivni. “Klaf” je izoliran u hotelu i logično, hrana mu se dostavlja na ulaz u sobu. Eto, nogometni kruh ponekad ima i sedam kora.

Milanović i Škrablin vode treninge a preostaloj devetorici prvotimaca priključeni su juniori. Tri vratara su zaražena i na vrata će mladić od 16 godina.

Spomenimo, naši su ljetos produžili ugovor s Ethnikos nakon što su sezonu prije izborili ostanak u elitnoj ligi, što je i bio cilj. Na kraju, SRETNO DEČKI!! Puno puta se na jutarnjoj nogometnoj kavi spominje “Klaf”, “Milka”, Mario..Turopoljci se neće samo tako lako predati nekakvom virusu. Veliki pozdrav na Cipar!


Pravedan remi u Vezišću nedaleko Križa

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TRAGOVI NA MODROM NEBU