Prijava

Vaša prijava

Povratak Nine Matkovića u Vatrogasac Kobilić

[]

Evo što je iskusni nogometni trener Nino Matković izjavio za City portal u srpnju 2019. godine.

– Ostavku županijskom prvoligašu Vatrogascu iz Kobilića ponudio sam još zimus ali čelnici kluba, igrači i navijačka skupina Browing nisu htjeli ni čuti. Sada nakon kraja sezone definitivno sam odlučio ostaviti se trenerskog posla zbog zasićenosti i želje za malim odmakom od nogometa što se struke tiče. Želim naglasiti da su klub, igrači i navijači prema meni bili više nego korektni. Za primjer, igrači su mene i suprugu Boženu počastili trodnevnim odmorom na Svetom Martinu na Muri i hvala im na tome. Hvala i predsjedniku Anto Mariću i sportskom direktoru Kristijanu Kiriniću Kići koji je u Vatrogascu na svim poslovima – otkrio je ranije plemeniti vezist i majstor slobodnjaka velikogoričkog Radnika i drugih relativno renomiranih klubova Nino Matković.

Nakon što je Goran Smolčić vodio momčad nešto više od godinu dana, minulog tjedna, Nino Matković je opet preuzeo županijskog prvoligaša iz Kobilića. U nedjelju je već vodio Vatrogasac doma u prvenstvenoj utakmici kontra Dubrave Vrbovečke u pobjedi 3:0.

– Predsjednik Anto Marić i ostali iz Uprave bili su uporni oko mojeg povratka i eto me opet u trenerskim vodama. Dobro poznajem sredinu a i svi iz Vatrogasca znaju moj stil rada – kratko je kazao Nino.

Očito, obostranu korektnost nije moglo izbrisati vrijeme od jedne godine koje ionako proleti dok si trepnuo. Sretno treneru i klubu.