Prijava

Vaša prijava

FOTO: Turopoljac izgubio u derbiju od Mraclina

[]

18.10.2020. Kuče. Prva županijska nogometna liga -11. kolo: NK Turopoljac – NK Mraclin. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Derbi susjeda završen je pobjedom Mraclina, iako je utakmica mogla imati i drugačiji ishod da je Turopoljac iskoristio svoje velike prigode. Mraclin se bolje snašao u početku meča i preko kapetana Ivana Kosa u 8. minuti došao u vodstvo. Izjednačenje je stiglo u završnici prvog poluvremena kada je Stjepan Martinić s ruba šesnaesterca pogodio mrežu Sonny Boy Dražića.

18.10.2020. Kuče. Prva županijska nogometna liga -11. kolo: NK Turopoljac – NK Mraclin. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Nakon odmora nastavljena je obostrano otvorena igra i bilo je lako zamijetiti riješenost momčadi da žele sva tri boda. Domaći su u 60. napucali jedan drugoga i odbijanac je I.Kos iz blizine zabio u bliži donji kut za novo vodstvo Mraclinaca. Minutu iza toga na suprotnoj strani kapetan Vjekoslav Lučić u gol šansi oklijeva s udarcem i lopta se odbila od bloka. Sigurni Dražić je za djelić sekunde bio brži od Mlinarića i uspio je blokirati na vrhu peterca njegov udarac, a dvostruki pokušaj Martinića u kaznenom prostoru zaustavio je mraclinski blok.

18.10.2020. Kuče. Prva županijska nogometna liga -11. kolo: NK Turopoljac – NK Mraclin. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Čistu situaciju ‘1 na 1’ u 80.minuti I.Kos propušta realizirati, Petar Kovačić je obranio, a isto tako u 88. minuti vratar domaćih dva puta u gol šansi brani udarce Josipa Jurića. Na kraju su igrači Mraclina imali velikog razloga za slavlje, koje su podijelili sa svojim oduševljenim navijačima.

Galerija fotografija

Prva županijska nogometna liga 2020./2021. – 11. kolo

NK Turopoljac – NK Mraclin 1:2 (1:1)

Kuče. Igralište ŠRC Kuče. Gledatelja 200. Nedjelja, 18.10.2020., 15:30 sati. Sudac: Matija Spudić (Ivanić Grad). Pomoćnici: Hrvoje Tišljar i Danijel Gašpar (oba Križ). Delegat: Ivica Bergovac (Dugo Selo). Strijelci: 0:1 – I.Kos (8), 1:1 – Martinić (41), 1:2 – I.Kos (60).

TUROPOLJAC: Kovačić, Martinić, Iličić, Preradović (od 46. Dejanović), Paradžik,, Bušić, Lučić (od 75. Jaki), Horvat (od 83. Đuračić), Mlinarić, Perić (od 75. Cavrić),nastavljena je obostrano otvorena igra Kumić (od 67. Šutalo). Trener: Milan Marinić.

MRACLIN: Dražić, Ivančić, Cvetnić (od 46. Petravić), Onić, Augustić (od 78. Jurić), I.Kos, Milatović (od 88. Kovačević), M.Kos, Dandić (od 46. Desput), Vidović, Šikić. Trener: Marko Pancirov.


Dani zahvalnosti za plodove zemlje

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike