Prijava

Vaša prijava

Nakladnik u gostima predstavlja prvu knjigu strastvenog planinara

[]

Nakladnik u gostima program je Gradske knjižnice u sklopu Dana hrvatske knjige, a u utorak 27. listopada u goste dolazi Libricon. Željko Žarak iz ove nakladničke kuće predstavit će knjigu “Što sam naučio na planini?”, a o knjizi će govoriti i autor Milan Majerović-Stilinović te urednik knjige Roman Simić.

Inače, “Što sam naučio na planini: Priče u hodu: crtice, savjeti i iskustva o gubljenju i pronalaženju” je prva knjiga ovog pasioniranog planinara, a u njoj se osvrće i na praktične stvari, poput toga što ponijeti na planinu, do sasvim filozofskih razmatranja o bilo kojem usponu kao metafori življenja.

– Progovarajući o suživotu s prirodom koja nam se otkriva u onolikoj mjeri u kojoj smo i sami spremni otvoriti se njoj, ova nas knjiga vodi u samo srce ovogodišnje krilatice Mjeseca hrvatske knjige – Razlistaj se!. Libricon je vodeći izdavač putopisnih i pustolovnih izdanja, a na koji način biraju autore i teme te kako su se odlučili baš za ovaj nakladnički profil objasnit će nam urednik Željko Žarak – kažu iz Gradske knjižnice Velika Gorica.

Nakladnik u gostima – Libricon održat će se u Gradskoj vijećnici Pučkog otvorenog učilišta, a počinje u 19 sati.