Prijava

Vaša prijava

Zbog korone odgođena utakmica Gorice i Rijeke u nedjelju

[]

Realno, nitko se nije posebno šokirao kad je u četvrtak prijepodne stigla vijest kako je utakmica između nogometaša Gorice i Rijeke, zakazana za ovu nedjelju u 17 sati, odgođena za neka bolja vremena. Koronavirus ušuljao se u goričku svlačionicu još prošlog tjedna i bio je nemilosrdan prema Goričanima, koji su iznenađujuće dugo i odolijevali, a na kraju ipak morali potpisati poraz.

Utakmica se trebala igrati u nedjelju na našem Gradskom stadionu, no odgođena je nakon što su petorica igrača Gorice na pojedinačnim testiranjima bili pozitivni. Još trojica su u samoizolaciji, što je već prevelik broj da bi se utakmica igrala. U petak će cijela momčad na testiranje, moguće je da još poneki od igrača dobije zloglasni plus u svome nalazu…

Zbog toga je upravo iz Gorice otišao zahtjev za odgodom utakmice u HNS, koji je i prihvaćen, pogotovo s obzirom na činjenicu da je korona i u riječkoj svlačionici… Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicijama natjecanja odgođene utakmice moraju se odigrati u prvom mogućem tereminu o čemu će se odluka donijeti naknadno.

U ovom trenutku upitno je i što će biti s utakmicom 10. kola, domaćim ogledom s Varaždinom sljedećeg vikenda. Bude li situacija i dalje “pozitivna”, prilično je izvjesno kako će i taj susret biti odgođen… A nogomet će se opet igrati kad se za to steknu uvjeti.