Prijava

Vaša prijava

Lana i Martin Pečnik pobjednici Trail & Canicross utrke na Ključić brdu

[]

Lana i Martin Pečnik, članovi Maraton kluba Velika Gorica, pobjednici su kategoriji trail Ključić brdo trail and canicross utrke, koja se održala u subotu.

U ženskoj je konkurenciji ukupnu pobjedu i zlatni pokal odnijela je Lana Pečnik s vremenom 37:03. U muškoj konkurenciji Maraton klub imao je troje predstavnika. Ukupnu pobjedu je odnio član obitelji Pečnik  – Martin Pečnik – s vremenom 29:04. Nešto malo iza Martina, kao trećeplasirani u ukupnom poretku, dolazi Josip Martinović s vremenom 32:13. Kao šestoplasirani, s vremenom 36:06 u cilj ulazi i Nedjeljko Babić.

Foto: Maraton klub Velika Gorica

– Čestitamo našim članovima na odličnom nastupu i zasluženim nagradama, prvenstveno pošto su Lana, Martin i Josip još prošli vikend nastupili na Pojedinačnom i ekipnom prvenstvu Hrvatske u cestovnom trčanju, a nastupiti će i na Pojedinačnom i ekipnom prvenstvu Hrvatske u krosu koje će se održati 7. studenog u Varaždinu. Ovo im je zasigurno bilo odlično iskustvo te se nadamo i novim medaljama! – kažu iz Maraton kluba Velika Gorica.


Dan planeta Zemlje