Hrvatska se još jednom poklonila Vukovaru, a ipak se igrao i nogomet. Čestitka je već upućena igračima Kurilovca preko trenera Perice Vidaka jer je palo Špansko u Zagrebu. Minimalno 0:1, ali slatko. Gajbu je sprašio Juraj Spudić u 40. minuti.

Igrali su i petoligaši. Jelačić je osvetio Polet koji je u Svetoj Nedelji izgubio a sada su dečki trenera Stefana Rajića (imao je smrtni slučaj i momčad je vodio zamjenik Marin Rakuljić) utrpali gostima iz Nedelje četiri laka komada. Petardu je zabio Mraclin slabašnoj Slogi iz Križa i drži se vrha poretka Jedinstvene županijske lige. Pobijedio je i Polet donedavno snažni Vinogradar iz Mladine, a Klas je pak sredio Lomnicu i polako se primiče luci spasa. Turopoljac i Stupnik odigrali su miroljubivo 1:1.

Županijski prvoligaši igrali su 14. pretposljednje kolo. Posavec je konačno slavio 2:1 kontra Gaja, a slavio je i Igor Mostarlić nakon postignutog pogotka i zaradio opomenu. Meštrica je sasvim zakomplicirala borbu za prvo mjesto jer je dobila vodeći Kloštar, Kupa je poplavila Vezišće nedaleko Križa, a Mladost je opet u Obrezini izrešetala gostujuću mrežu. Stradala je sada Buna čiji je vratar morao pet puta slati loptu na centar. Dinamo Hidrel i Vatrogasac Kobilić nisu igrali jer je “tekma” iznenada u utorak odgođena.

REZULTATI UTAKMICA IGRANIH U SRIJEDU 18. STUDENOG 2020.:

3. HNL središte, 15. kolo
Srijeda, 18. studenog 2020.:
Špansko – Kurilovec 0:1 (Spudić)

JŽNL, 16. kolo
Srijeda, 18. studenog 2020.:
Mraclin – Sloga Križ 5:0 (Cvetnić, Kolarić, Jurić, Milatović 2)
Polet – Vinogradar 2:0 (Jušić, Žordić)
Jelačić – Sveta Nedelja 4:1 (za Jelačić zabili Smok 2, Sabljak, Rovišan)
Turopoljac – Stupnik 1:1 (za Turopoljac strijelac Kumić)
Klas – Lomnica 3:1 (Bedeković 2, Lončarić/Bubalo)

1. ŽNL istok, 14. kolo
Srijeda, 18. studenog 2020.:
Posavec – Gaj 2:1 (za Posavec zabili Igor Mostarlić i Župetić)
Meštrica – Kloštar 3:2 (Galović 2, Miličević/Knezek, Vranek)
Dinamo Hidrel – Vatrogasac Kobilić–odgođeno
Milka Trnina – Kupa 0:2 (Šandor, Zlodi)
Mladost – Buna 5:0 (Šorša 2, Pejak, Smajić, Periša)