Prijava

Vaša prijava

Jelačić stigao na Mladinu, Vinogradaru ni traga, ni glasa

[]

U nedjelju, 22. studenog, od 14 sati na Mladini se trebala igrati utakmica 17. kola prvenstva Jedinstvene županijske lige između domaćeg Vinogradara i Jelačića iz Vukovine. Gosti su međutim naišli na zatvorena vrata nogometnog doma Vinogradara. Evo viđenja Ivice Burića, sportskog direktora Jelačića koji je bio uz momčad i stručni stožer.

– Dobili smo zeleno svjetlo od ljudi koji vode natjecanje da normalno odemo odigrati utakmicu. Na Mladinu smo stigli mi, stigli su i predviđeni suci dvoboja kao i delegat. Čekali smo svi na otvorenom više od sat vremena, ali uzalud. Ako su se Vinogradaru dogodili nenadani problemi, o tome su onda trebali obavijestiti odgovorne za vođenje lige. U situaciji u kakvoj smo svi, Jelačić je za korektnu suradnju i dogovor, ali mi smo nepotrebno izgubili vrijeme i napravili si troškove – mišljenje je Ivice Burića, sportskog direktora Jelačića iz Vukovine.

Danas u utorak, 24. studenog, objavljeno je i službeno glasilo Nogometnog saveza zagrebačke županije u kojem stoji i dopis NK Vinogradaru kojeg objavljujemo:

Poziva se predsjednik ili ovlaštena osoba NK VINOGRADAR Mladina da se očituje zbog čega nisu organizirali utakmicu 17.kola JŽNL-e NK VINOGRADAR-NK BAN JELAČIĆ koja se trebala odigrati u nedjelju 22.11. 2020. u Mladini. Na istu su došle sve službene osobe i momčad NK BAN JELAČIĆ dok se domaća momčad nije pojavila u vrijeme predviđeno za odigravanje utakmice. Očitovanje poslati u tajništvo NSZŽ-e do ponedjeljka 30.11.2020. Povjerenik za natjecanje Željko Mihalj v.r.