Prijava

Vaša prijava

Gradska knjižnica nudi djelomični oprost duga za nevraćene knjige

[]

Gradska knjižnica Velika Gorica i ove godine organizira akciju parcijalnog oprosta zakasnina “Knjige u zakasnini vrati, samo 50 plati!”. U petak i subotu, 27. i 28. studenoga, u sve tri lokacije knjižnice omogućit će korisnicima kojima je zbog naraslih iznosa dugovanja za nevraćene knjige bila blokirana daljnja posudba da uz simboličan iznos od 50 kuna ponovno postanu aktivni članovi Gradske knjižnice.

– Korisnike koji iz bilo kojeg razloga knjigama jednostavno ne mogu ući u trag, molimo da se taj dan ipak osobno ili telefonski jave u knjižnicu kako bismo problem riješili na obostrano zadovoljstvo. Korisnicima koji ne duguju knjige, nego imaju blokadu zbog prethodno nepodmirenih zakasnina, također će biti oproštena dugovanja ukoliko to na taj dan zatraže u knjižnici osobno ili putem telefona. Molimo sve korisnike da iskoriste ovu mogućnost jer naše police željno iščekuju vraćene knjige kako bi one mogle pronaći svoj put do novih čitatelja! – poručili su iz knjižnice.

Svi korisnici knjižnice na taj dan u radnom vremenu knjižnice – u petak od 8 do 19.30 te u subotu od 8 do 13 mogu vratiti sve knjige koje duguju knjižnici uz parcijalnu naplatu zakasnine, i to u sva tri odjela knjižnice – Središnjem odjelu za odrasle, Dječjem odjelu, te Područnoj knjižnici Galženica. Knjige treba vratiti u lokaciju u kojoj su posuđene.