Prijava

Vaša prijava

FOTO: Odgođena 15. velikogorička malonogometna liga do početka 2021. godine

[]

26.11.2020. Velika Gorica. Odgođena 15. velikogorička malonogometna liga. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Danas smo dobili dopis od Stjepana Grđana, instruktora nogometa Nogometnog saveza Velika Gorica, objavljujemo ga u cijelosti:

26.11.2020. Velika Gorica. Odgođena 15. velikogorička malonogometna liga. Stjepan Grđan i Stjepan Petrac. Foto: David Jolić/cityportal.hr

”Nažalost 15. po redu malonogometna liga neće se održati, a razlog je COVID 19. Uvode se strože epidemiološke mjere, te Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice i Nogometni Savez Velike Gorice, kao organizatori i pokrovitelji MNL, ali i ŠC Panadić šport odgađamo održavanje MNL. Ako se stvore uvjeti u početku 2021. godine možemo krenuti sa organizacijom MNL. Ja, kao voditelj lige i Stjepan Petrac, tajnik NSVG, do zadnjeg trenutka čekali smo i nadali se da će se liga održati, jer znamo koliko MNL znači mladim nogometašima u ovom prijelaznom zimskom periodu, ali i sucima, trenerima i roditeljima. Svi športaši i športski djelatnici nadaju se da će to uskoro završiti i da možemo normalno raditi i družiti se! Unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju!” Instruktor nogometa Stjepan Grđan.

26.11.2020. Velika Gorica. Odgođena 15. velikogorička malonogometna liga. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Zimska malonogometna liga za tri uzrasta (limači, mlađi pioniri i stariji pioniri) bi u normalnim uvjetima, da nije aktualne epidemiološke situacije, krenula već ovog vikenda i bila bi završena potkraj veljače 2021. godine.

Galerija fotografija