Prijava

Vaša prijava

Minimalna pobjeda Kurilovca u Mraclinu

[]

Pripremna utakmica

Živa i borbena utakmica na Staroj grabi, gotovo prvenstvenog karaktera. Gosti su igrali uglavnom s postavom koja se treba nametnuti treneru Pancirovu, jer igrači koji su dan ranije igrali u Petrinji imali su dan odmora. Domaći Mraclin nije stvorio puno prilika, dok su gosti u tom pogledu pokazali puno više. U prvom dijelu zicere im je kao od šale skidao vratar Dražić, bio je to njegov dan, točno na 34. rođendan. U drugom poluvremenu Kurilovec je poveo u 74. minuti kada je Dianežević sa nekih 18 metara plasirao loptu nisko u lijevi kut Marića. Već u 82. minuti osamnaestogišnjak Cruz, igrač iz Brazila koji je nedugo potpisao za HNK Goricu na posudbi u Kurilovcu, pokazao je veliki potencijal modernog igrača; motoričan, snažan i brz. Lijepo je Cruz iskoristio asistenciju Hodaka gdje je rutinirano, malo van šesnaesterca pogodio nisko u desni kut domaćih vrata. U završnici dvoboja Mraclin je došao do pogotka nakon kornera koji je ubacio I. Kos. Loša reakcija gostujućih stopera u petercu gdje glavom Jurić pogađa u mrežu.

MRACLIN – KURILOVEC 3:2

MRACLIN. Igralište Stara graba. Bez gledatelja. Sudac: Bratković. Pomoćnici: Mrkoci i Deverić.

STRIJELCI: 0:1 – Dianežević (74), 0:2 – Cruz (82), 1:2 – Jurić (86).

MRACLIN: Dražić, J. Cvetnić, J. Domitrović, M. Kos, B. Dandić, Cerovski, Onić, Šikić, Milatović, Roginić, I. Kos (još su igrali: Marić, Jurić, Petravić, Kolarić, Novaković i Koleš). TRENER: Damir Milanović.

KURILOVEC: Beljan, Bolješić, Čolić, Kovačić, Krpan, Tolj, Dianežević, Golubić, Bakula, Sudar, Hodak (još su igrali: Milatović, Radovanović, Cruz). TRENER: Marko Pancirov.