Prijava

Vaša prijava

Gradski interventni tim na Turopoljskoj trci


Turopoljska trka, sada već i tradicionalna, obilježena je 13.03.2016. godine. Naš Gradski interventni tim: članovi, volonteri i medicinske sestre, ponovno su imali priliku pokazati svoju dobru volju i vještine iz prve pomoći, unatoč hladnom i vjetrovitom vremenu.

Imali smo četiri ekipe po desetak članova, raspoređene na četiri lokacije duž nove trase; Centar (POU), Gradići, Lomnica, Lukavec. Na svakoj lokaciji imali smo po jednu medicinsku sestru kao voditelja ekipe te ostale članove intervetnog tima. Svi timovi su bili opremljeni torbicama za prvu pomoć, vodom, ponegdje i keksima, a najvažnije od svega, optimizmom i podrškom za trkače. Pune ruke posla imala je ekipa u centru grada, na samom startu, gdje je bilo nekoliko ozljeda koje su u kratkom roku bile sanirane.

Ove godine nije samo Turopoljska trka nadmašila samu sebe po brojnosti trkača, već i naš Gradski interventni tim nadmašio je sva očekivanja jer su se članovi odazvali u najvećem broju do sada. Takvo zajedništvo pokazalo je koliko je jako volontersko srce naših članova, jer ni kiša, vjetar i hladnoća nisu ih spriječili da sudjeluju i bodre trkače do samog cilja.

The post Gradski interventni tim na Turopoljskoj trci appeared first on Gradsko Društvo Crvenog Križa Velika Gorica.