Prijava

Vaša prijava

Ljetovanje u Novom Vinodolskom


Već dugi niz godina Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica organizira ljetovanje za djecu slabijeg imovinskog stanja. Ove godine u razdoblju od 26.6-3.7 djeca su provela praznike u Novom Vinodolskom u Domu Crvenog križa gradskog društva grada Zagreba.

U tjedan dana djeca su imala priliku sudjelovati u natjecanju iz nekoliko sportova na “suhom”, kao što su odbojka, košarka, stolni tenis i viseća kuglana. No nije manjkalo niti sportova na vodi, dok je za neplivače bila organizirana škola plivanja.

Uz sportske aktivnosti bile su organizirane i razne radionice na kojima su djeca imala priliku iskazati svoj umjetnički duh. Od crtanja i slikanja pa sve do izrade narukvica. No, bilo je i vremena za nekoliko malih edukacija. Prva je bila edukacija prve pomoći na kojoj se učilo kako zaustaviti krvarenje i okrenuti osobu u bočni položaj. A nakon toga uslijedile su osnove stolnog tenisa, bontona i kodeksa na vodi.

Nakon cijelog dana kupanja, natjecanja i edukacije, djeca su najčešće slobodno vrijeme provodila uz društvene igre i filmove, a onima koji nisu bili jako umorni, godila je i šetnja gradom.

&&&&&&&&&ℑℑℑ&&&ℑ&&&&&&&&&&&&&&&&ℑ&