Prijava

Vaša prijava

Gradski interventni tim u posjeti Međimurskoj županiji


U razdoblju od 15. do 17. rujna održan je, sad već tradicionalni, teambuilding za članove Gradskog interventnog tima. Ove godine volonteri, zajedno s osobljem Crvenog križa, ali i mladim nadama novoosnovanog Kluba mladih Crvenog križa Velike Gorice, družili su se u termama Sv. Martin.

Kako se ovogodišnja destinacija nalazi na području Međimurske županije, članovi GIT-a upriličili su to posjetom Gradskom društvu Crvenog križa Čakovec, a koje je ujedno i društvo cjelokupne istoimene županije. Uz obilazak njihovog skladišta i druženje uz ručak koji su pripremili volonteri čakovečkog tima, naši su se članovi upoznali s radom ovog gradskog društva.

Nakon posjeta Čakovcu, središtu Međimurja, autobus se zaputio prema Sv. Martinu. Subota i nedjelja bili su dani za opuštanje i druženje – nagrada za sav ovogodišnji rad i nesebičnost naših volontera. Na programu je, naravno, bilo i druženje s volonterima iz Čakovca, koje je, zbog kiše koja je omela planove u zajedničkim vanjskim aktivnostima, proteklo uz ugodno druženje u obližnjem kafiću. Međutim, s prvim satima ljepšeg vremena, naši su se mladi, ali i oni malo stariji, uputili biciklima u obilazak ondašnjeg kraja, dok je druga skupina otišla na izlet turističkim vlakićem.

Sve u svemu, volonteri su se odlično zabavili, opustili i, što je najbitnije, proveli nekoliko dana zajedno te se tako zbližili kako bi bili još produktivniji i složniji u akcijama koje slijede u narednoj godini.

&&&&&&&&&ℑℑℑ&&&ℑ&&&&&&&&&&&&&&&&ℑ&