Prijava

Vaša prijava

Edukacija o EU fondovima za Gradsku upravu i gradska poduzeća


eu11
U organizaciji Grada velike Gorice održana je petodnevna edukacija o pripremi projekata za financiranje iz EU fondova. Tijekom edukacije polaznici su dobili informacije o EU fondovima općenito, njihovim namjenama, natječajima, vrstama financiranja te će im sve gore navedeno koristiti i u svakodnevnom poslovanju.

Kroz tri dana polaznici su u neformalnom okruženju kroz puno primjera prošli teme kao što su fondovi EU, uvod u upravljanje projektnim ciklusom, formiranje projektnog /operativnog tima, logika projekta i pripadajuće analize, izrada proračuna projekta, projektni tim-izazovi timskog rada i kompetencije voditelja, aktualni natječajni obrazac/obrasci i evaluacija dok su posljednja dana na red došle teme vezano uz uvod u izradu studije (pred) izvodljivosti i analize troškova i koristi (CBA).

Edukaciju namijenjenu zaposlenicima Grada Velike Gorice te goričkih gradskih poduzeća a koja je održana u prostorijama Grada Velike Gorice, Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU i Veleučilišta Velika Gorica vodile su gđa. Ana Mandac, gđa. Željka Gomuzak Anić i g. Tomislav Lneniček, stručnjaci za EU fondove.

Grad Velika Gorica planira održavati slične edukacije i za druge polaznike kao što su predstavnici civilnog i poslovnog sektora te će informacije o njima biti pravovremeno objavljenje.

eu12
eu13