Prijava

Vaša prijava

Obavijest o izradi III izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Velike Gorice


Temeljem članka 88. i članka 198. stavak 3. i 4. Zakona o prostornom uređenju (,,Narodne novine”, broj 153/13) i Odluke o izradi III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Velike Gorice (,,Službeni glasnik Grada Velike Gorice”, broj 6/2014), Upravni odjel za urbanizam i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice objavijuje obavijest o izradi III. izmjena i dopuna Prostornog plana uredenja Grada Velike Gorice.

1. Temeljem Odluke o izradi III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Velike Gorice (,,Službeni glasnik Grada Velike Gorice”, broj 6/2014) započela je izrada III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Velike Gorice.

2. Ovim III. izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja Grada Velike Gorice potrebno je odrediti neuređene dijelove građevinskih područja kao i izgrađene dijelove
građevinskih područja planirane za urbanu preobrazbu kako bi se na preostalom, odnosno na uređenom građevinskom području omogućilo izdavanje odgovarajućih akata za gradnju, sukladno obvezi iz Zakona o prostornom uređenju (Narodne novine, hr. 153/13).

3. Nositelj izrade je Upravni odjel za urbanizam i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice, a stručni izrađivač je Urbing d.o.o. iz Zagreba, Avenija V. Holjevca 20.

4. Detaljne informacije o tijeku izrade mogu se dobiti u Upravnom odjelu za urbanizam i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 34, 10410 Velika Gorica, odnosno na telefone 0 1/62 69 961 j 0 1/62 69 962.

Priloženo:

Obavijest o izradi III izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Velike Gorice (PDF)

Odluka o izradi III. izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Grada Velike Gorice – Službeni glasnik 06/2014 (PDF)