Prijava

Vaša prijava

Noć borilačkih sportova u petak


nocboksa1
Nakon što je prošle godine Noć borilačkih sportova po prvi puta održana na otvorenom, u Parku dr. Franje Tuđmana i ovoga ćemo svibnja tu jedinstvenu manifestaciju gledati pod otvorenim nebom iza goričkog kina na dva borilišta.

Boksački ring i ovoga će puta opasati tribine, a ispred njih će biti i posebno borilište za demonstracije borilačkih vještina. Na ovim borilištima predstavit će se Karate klub Centar, Karate klub Velika Gorica, Boksački klub Velika Gorica, Taekwondo klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, ali i gorički hrvači okupljeni u Hrvački klub Turopoljac.

-Ovom manifestacijom želimo borilačkim klubovima dati mogućnost da predstave svoje sportske dosege, a našim sugrađanima atraktivnu noć borilačkih vještina u kojoj mogu uživati kako mlađi tako i stariji- kaže zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec koji je stao na čelo organizacijskog odbora manifestacije.

Zanimljiv i raznovrstan program

Uz demonstracije okupljeni gledatelji će moći vidjeti i nekoliko borilačkih poslastica. Publici će se najprije predstaviti najmlađi taekwondaši i karatisti, nakon čega će više razine borilačkih vještina pokazati njihove starije kolege. Stjepan Bačurin uz već poznata boksačka imena, ovoga puta će u „vatru“ ubaciti i najmlađe polaznike svoga kluba. Kako će odmicati večer i udarci će postajati sve ozbiljniji, pa nakon boksa u ring ulaze ultimate figt borci koje trenira naš Velikogoričanin, Goran Babić- Hamby. Nakon demonstracija, te bokasčkih i ultimate fight mečeva, završnica večeri je rezervirana za Ivicu Bačurina koji će još jednom u ringu pred domaćom publikom pokazati zašto je jedan od najboljih hrvatskih boksača.

Noć borilačkih sportova u Velikoj Gorici na otvorenom uz karatiste, boksače, taekwondaše, hrvače i ultimate fight borce donosi i poneko novo iznenađenje, u koja se svi možete uvjeriti ukoliko u petak 29. svibnja od 20 sati dođete u Park dr. Franje Tuđmana.

-Svake godine organizaciju ove sportske manifestacije podižemo na višu razinu, te ćemo to učiniti i ovoga puta. Sportaši ulaganja u njih vraćaju višestruko pa se tako s razlogom ponosimo medaljama Ines Grdenić, Natalie Lovrić, Ivice Bačurina, Marine Drašković, Gorana Živkovića… Demonstracija borilačkih vještina, koja se već nekoliko godina održava u Parku dr. Franje Tuđmana privlači veliki broj naših sugrađanki i sugrađana pa se nadamo da će tako biti i ove godine. Naše sportašice i sportaši to svakako zaslužuju – zaključuje predsjednik organizacijskog odbora Ervin Kolarec.