Prijava

Vaša prijava

Sufinanciranje nabave školskih udžbenika za 2015./16. školsku godinu


Donesen je Zaključak o sufinanciranju nabave školskih udžbenika za 2015./2016. školsku godinu, a prema kojemu su definirani kriteriji za ostvarivanje prava na financijsku pomoć.

Pravo na sufinanciranje nabave školskih udžbenika ostvaruju roditelji učenika osnovnih škola s područja Grada Velike Gorice sljedećih socijalnih kategorija:
a) Učenici iz obitelji s troje ili više školske djece ( učenici srednje škole donose potvrde od škole radi dokaza da je školsko dijete)
b) Učenici čija su oba roditelja nezaposlena ili samohrani roditelj nezaposlen.

Čitko ispunjen Zahtjev predaje se u Pisarnicu Grada Velike Gorice – šalter br.1, a roditeljima koji ostvaruju pravo na sufinanciranje, prema navedenom Zaključku, isplaćuje se određeni iznos na broj tekućeg računa. Za učenike nižih razreda određen je iznos od 400,00 kuna, a za učenike viših razreda određen je iznos od 600,00 kuna.

Roditelji učenika koji će financijsku pomoć za nabavu školskih udžbenika ostvariti putem Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te putem Ministarstva branitelja ne ostvaruju pravo na sufinanciranje nabave školskih udžbenika.

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće možete se obratiti na broj tel.: 6269-914.

Priloženo:

Zaključak o sufinanciranju nabave školskih udžbenika (PDF)

Zahtjev za ostvarivanjem prava na sufinanciranje nabave školskih udžbenika (MS Word)