Prijava

Vaša prijava

Velika Gorica na hrvatskom simpoziju o ranoj intervenciji u djetinjstvu


cakovec1
Predstavnice Grada Velike Gorice prezentirale su na 4. hrvatskom simpoziju o ranoj intervenciji u djetinjstvu, sustav brige za djecu koji se kontinuirano provodi u Velikoj Gorici kao podrška ranoj intervenciji.

Dr.sc. Arijana Mataga Tintor predstavila je stručni i organizacijski. kontekst unutar kojeg se provodi djelovanje za djecu u zajednici. Vlatka Vrbić i Petra Žuvela predstavile su sustav rane intervencije u dječjim vrtićima te naglasile da se sva prijavljena djeca s teškoćama u razvoju upisuju u vrtiće. Sanda Puljiz Vidović i Ljerka Skenderović prezentirale su Centar za djecu, mlade i obitelj kao jedinstvenu ustanovu u našoj zemlji.

Nakon tematskog simpozija o Velikoj Gorici, u posebnoj poster sekciji Dragica Medo Princip i Petra Žuvela govorile su o ranoj intervenciji u kontekstu Velike Gorice kao grada prijatelja djece. Nakon svih izlaganja, brojna pitanja sudionika simpozija pokazala su velik interes za sličnu praksu i potvrdila poseban status Velike Gorice u djelovanju za djecu u svim područjima njihova života.

cakovec2
cakovec3