Prijava

Vaša prijava

Predstavljanje potprograma Kultura programa EU Kreativna Europa


eu
Desk Kreativne Europe Ministarstva kulture RH u suradnji s Gradom Velikom Goricom organizira radionicu naslovljenu „Program Kreativna Europa – od ideje do cilja“ koja će se održati u srijedu, 29. lipnja 2016., u prostorima Grada Velika Gorica, Šetalište Franje Lučića 15.

U prvom dijelu izlaganja, sudionike će s glavnim značajkama potprograma Kultura programa EU Kreativna Europa (2014. – 2020.) upoznati Morana Bigač, predstavnica Deska Kreativne Europe. Prisutni će biti informirani o ciljevima i prioritetima samog programa, proračunu te o vrstama natječaja na koje hrvatske kulturne organizacije mogu prijaviti svoje projekte.

U nastavku, detaljnije informacije o pisanju i prijavljivanju projekata kao i tehničke karakteristike samih prijavnica reći će Anera Stopfer, voditeljica Deska Kreativne Europe. Također, bit će predstavljeno par primjera prakse kako bi se prisutni mogli bolje upoznati s projektima koji su uspješno prošli europske evaluacije i povukli sredstva za svoje ideje.

Poziv Grada Velike Gorice ustanovama i udrugama

Grada Velike Gorice uputio je poziv ustanovama i udrugama na predstavljanje Programa „ Kreativna Europa – od ideje do cilja“ koja će se održati u srijedu, 29. lipnja 2016., u 13 sati, prostorima Grada Velika Gorica, Šetalište Franje Lučića.
Molimo da svoj dolazak potvrdite na mail kultura@gorica.hr do utorka, 28.6.2016., do 15 sati.

PROGRAM KREATIVNA EUROPA – OD IDEJE DO CILJA, 29. 6. 2016. u 13 sati
Grad Velika Gorica, Šetalište Franje Lučića 15

• 13:00- 14:00:
IDEJA I SREDSTVO
(općenito o Programu Kreativna Europa i preispitivanje ideja)

• Pauza

• 14:15- 15:15:
SREDSTVO I CILJ
(primjeri prakse i tips & tricks)