Prijava

Vaša prijava

Grad Velika Gorica otvara dugo očekivani Gorički klub mladih


mladi2
Nakon uspješno završenog projekta Mladi u fokusu koji je rezultirao donošenjem Programa za mlade Grada Velike Gorice za razdoblje od 2016. do 2018. godine, Grad Velika Gorica će uskoro otvoriti vrata Goričkog kluba mladih. Otvorenje kluba bit će 10. studenoga, a nastao je iz potrebe mladih koja je potvrđena provedenim Istraživanjem potreba i problema mladih u Gradu Velikoj Gorici koje je bilo provedeno u sklopu projekta Mladi u fokusu.

Gorički klub mladih predstavlja multifunkcionalni prostor za mlade koji mladima pruža podršku, kvalitetne sadržaje unutar njihovog slobodnog vremena, edukaciju, savjetovanje i mnoštvo kulturnih programa. To je pilot projekt Grada Velike Gorice u čijoj provedbi sudjeluju udruge mladih, posebno Gorička alternativna scena i Savjet mladih Grada Velike Gorice. Aktivnosti osmišljavaju mladi za mlade, te su sve ideje i inicijative dobrodošle. Gorički klub mladih u cijelosti financira Grad Velika Gorica.

Prostor je u Domu kulture Galženica na trećem katu, suvremeno je i multifunkcionalno opremljen. Aktivnosti koje će se provoditi u Goričkom klubu mladih otvorene su za sve zainteresirane mlade koji imaju između 15 i 30 godina. Klub će nuditi različite aktivnosti kao npr. Debatni klub, volonterske aktivnosti, radionice poezije, filmske večeri, savjetovalište za mlade, edukacije, radionice društvenih igara, razmjene knjiga, manji koncerti i mnoštvo drugih aktivnosti.

Gorički klub mladih ima svoju Facebook stranicu i Instagram stranicu. Mail možete poslati na gorickiklubmladih@gmail.com sa svojim idejama, željom da se uključite u aktivnosti kluba i slično.

mladi1


Kravate od papira