Prijava

Vaša prijava

VE-GO-RA poziva na besplatne poduzetničke seminare


poduzetnici
Razvojna agencija Grada Velika Gorica VE-GO-RA krajem siječnja započinje s nizom besplatnih edukacija namijenjenih poduzetnicima, njihovim zaposlenicima i svima onima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla. Ciklus seminara provodi se u sklopu projekta „Poboljšanje poduzetničke potporne usluge u Velikoj Gorici“.

Prvi u nizu, jednodnevni seminar „ Prodajne vještine“ održati će se u srijedu, 25. siječnja u 9 sati u bivšoj Galeriji Kordić, na Šetalištu Franje Lučića 15. Sudjelovanje se preporuča vlasnicima i direktorima poduzeća, voditeljima odjela za prodaju, prodajnim predstavnicima, kao i ostalim koji svakodnevno sudjeluju u prodajnom kanalu. Uz stručnog i iskusnog predavača nudi se mogućnost razvoja prirodnog instinkta prodaje te nadograđivanje osobnih potencijala kroz primjere dobre prakse i nove ideje. Između ostalog, sudionici će čuti informacije o dobroj pripremi za prodaju, definiranju prodajnih aktivnosti, uspostavi prve komunikacije, rješavanju prigovora i izgovora te načinima uspješnog zaključenja prodaje.

Zainteresirani mogu osigurati svoje mjesto najkasnije do 24. siječnja putem ispunjenog prijavnog obrasca na mrežnoj stranici www.vegora.hr, maila info@vegora.hr ili telefona 5542-668.