Prijava

Vaša prijava

Goričanima od srijede karte od četiri kune


zet1
Velika Gorica od srijede postaje jedna tarifna zona i cijena karte za vožnju kroz nju, u trajanju od pola sata, iznosi 4 kune. Sporazum o novom tarifnom modelu potpisali su danas gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić i direktorica ZET-a Ljuba Romčević – Žgela.

- Sve ove godine radimo na unapređenju standarda naših građana, a cijena javnog prijevoza je jedna od važnijih stavki. Izuzetno sam ponosan što se građani Velike Gorice od sada mogu voziti za četiri kune unutar područja Velike Gorice, koja čini jednu tarifnu zonu. Znači, Gorica više nema treće i četvrte zone, kao što je do sada bio slučaj, već postaje jedinstvena zona s jedinstvenom cijenom kad govorimo o pojedinačnim kartama – istaknuo je gradonačelnik Dražen Barišić uz napomenu da nastavlja i dalje s pregovorima za još bolje prometne standarde za Velikogoričane.

Pri tome svakako treba istaknuti uvođenje nove autobusne linije preko Domovinskog mosta, kao i dovođenje tramvajske linije do Velike Gorice, a u suradnji s Gradom Zagrebom.