Prijava

Vaša prijava

Tisuću branitelja stiže u Goricu na Državno športsko natjecanje


branitelji
Ove subote, 22. rujna, u našem gradu održava se 23. Državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske koje će u osam sportskih disciplina okupiti više od tisuću veterana i dragovoljaca iz cijele Hrvatske.

Sve započinje svečanim mimohodom natjecatelja koji će krenuti u 9 sati iz Školske ulice kroz centar grada sve do Parka dr. Franje Tuđmana gdje će uslijediti svečano otvorenje u 9:30 sati.

U 10:30 sati položit će se i vijenci kod spomenika poginulim braniteljima Domovinskog rata kod Gradskog groblja. Natjecanje će trajati cijeli dan. Natjecanje u malom nogometu održava se na ŠRC-u Udarnik u Kurilovcu, u Gradskoj dvorani igrat će se tenis i šah, pikado će se zaigrati u kafiću Epic Brozo, kuglanje na Gradskom stadionu, a povlačenje užeta bit će u Parku dr. Franje Tuđmana. Dodajmo kako se dvije discipline igraju u Zagrebu gdje će se natjecatelji okušati u streljaštvu i boćanju.

Od 12 do 14 sati bit će prijem svih gostiju i uzvanika u Clubu 100 od strane gradonačelnika i župana. Proglašenje pobjednika počet će na Tuđmancu u 19 sati, a svečana večera za natjecatelje na istom mjestu počinje u 20 sati.


Dinamo Hidrel osvojio prve bodove

Čitateljski klub naše škole predstavlja knjigu