Prijava

Vaša prijava

9. Dani mladih u Velikoj Gorici


mladi
Povodom obilježavanja 9. Dana mladih u Velikoj Gorici Savjet mladih Grada Velike Gorice i Gorički klub mladih održat će zanimljiv program koji uključuje radionice, Stand up komediju, te predavanje.

Dani mladih počinju s predavanjem u Goričkom klubu mladih u suradnji sa CCUSA Croatia s temom Rada i putovanja po Americi. Na predavanju će posjetitelji moći saznati sve prednosti i nedostatke rada u Americi, ali i pitati sva pitanja koja ih zanimaju. Predavanje će početi u 19:00 sati.

Nakon predavanja vrijeme je za malo zabave. Nastavak večeri obilježit će Stand Up večer komedije s početkom u 21 sat u Ledana Caffe baru. Publiku će zabavljati popularni izvođači iz Lajnap kolektiva koji su svima već jako dobro poznati.

9. Dani mladih završit će predavanjem u Veleučilištu Velika Gorica s predavanjem o cjeloživotnom učenju koje je prvenstveno namijenjeno srednjoškolcima, a pomoći će im pri usmjerenju k njihovim daljnjim ciljevima. Dakako, i ovo predavanje otvoreno je za sve zainteresirane. Održat će se u prostorima Veleučilišta Velike Gorice u periodu od 16 do 17:30 sati.

Sva predavanja, kao i Stand up komedija potpuno su besplatni i otvoreni za sve zainteresirane.

Za sve dodatne informacije o događajima posjetite službene Facebook stranice Goričkog kluba mladih.