Prijava

Vaša prijava

Vukomerička u prometu, uskoro će biti i prometnija


vukomericka1
Vukomerička ulica spaja ulice Ljudevita Posavskog i Andrije Kačića Miošića, a uz trgovačke centre i benzinsku postaju na svom početku postaje i sve značajnija zbog drugih gospodarskih subjekata koji u njoj posluju od kojih će svakako najveći biti Logistički centar Hrvatske pošte koji u sljedećim mjesecima započinje s radom.

- Vrlo bitna prometnica koja povezuje dvije ključne tranzitne ulice. Sada ima puni standard jedne gradske ulice koja će biti i servisna ulica za velike pogone koji se ovdje otvaraju – komentirao je gradonačelnik Dražen Barišić uz informaciju da na ovo područje za dva mjeseca stiže 1200 djelatnika Hrvatske pošte.

Radovi na rekonstrukciji ulice duge 450 metara vrijedni su 4 milijuna kuna, a izvođač radova je bio VG Komunalac.

- Radila se potpuna rekonstrukcija od samog iskopa, cesta je prezimila i tako se napravili najbolji mogući uvjeti. Obnovljena je i cesta između Kauflanda i INA-e, raskrižje kod Ljudevita Posavskog, postavljena dva usporivača prometa – dodao je Jurica Mihalj, direktor VG Komunalca naglasivši da su za cijelo vrijeme radova gospodarski subjekti vezani uz cestu neometano poslovali.

vukomericka2


Zlato za škrlet i na URBANOVU 2019