Prijava

Vaša prijava

Za programe zaštite okoliša Grad udrugama podijelio 100.000 kuna


suma
Ured za zaštitu okoliša i urbanizam Grada Velike Gorice proveo je javni natječaj za dodjelu financijskih sredstava udrugama, građanskim inicijativama i drugim neprofitnim organizacijama za provedbu programa zaštite prirode i okoliša 2019. godine.

Nakon što je Povjerenstvo za ocjenu natječaja razmotrilo pristigle ponude, donosi se Odluka o dodjeli financijskih sredstava Grada Velike Gorice za prijavljene građanske inicijative, programe i projekte udruga, građanskih inicijativa i drugih neprofitnih organizacija u području zaštite prirode i okoliša 2019. godine.

Za ovu namjenu ove godine na raspolaganju je bilo 100.000,00 kn koje je Povjerenstvo temeljem prijava pristiglih na natječaj ovisno o kvaliteti raspodijelilo na 10 prijavljenih projekata, programa i inicijativa.
Ove godine uspješno će se provesti: 3. konvencija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću, 2. akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću, krajobrazno uređenje parka u Gradićima, „Trashtag“ inicijativa čišćenja divljih odlagališta po Veliko Gorici, edukativni projekt o zaštiti autohtonih vrsta sa učenicima u Vukovini, čišćenje divljih odlagališta i sprječavanje nastanka novih u Šiljakovečkoj dubravi, edukacija o recikliranju i urbanim vrtovima, edukacija o kompostiranju s izložbom na otvorenom o onečišćenom okolišu u Mičevcu, čišćenje otpada oko jezera Velikoj Gorici.

Odluka o dodjeli financijskih sredstava (PDF)