Prijava

Vaša prijava

Svi na bicikle i pedalirajte od Velike Gorice do Zagreba i nazad: U tijeku su prijave za četvrtu biciklijadu VG-ZG-VG

[]

Četvrta Biciklijada VG-ZG-VG održat će se u subotu, 12. rujna. Start iz Velike Gorice je u 15 sati ispred Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, a start iz Zagreba je sa Strossmayerovog šetališta u 17:30 sati.

Nakon dolaska u Veliku Goricu, od 19 sati počinje glazbeno-zabavni program uz Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica, dječji zbor Crvukutavci, bend Cold Shower te plesnu skupinu Walde.

Organizatori pozivaju Velikogoričane i Zagrepčane da se pridružite biciklijadi koja ima za cilj potaknuti svijest građana o korištenju alternativnih mogućnosti mobilnosti, ukazati na važnost kretanja i zdravog načina života.

Sudjelovanje na biciklijadi je besplatno, a prijaviti se možete online.

Na biciklijadi samostalno mogu sudjelovati sve osobe starije od 16 godina. Kaciga je obavezna za sve sudionike mlađe od 16 godina, a ostalima se preporuča.

Djeca mlađa od 9 godina ne mogu samostalno sudjelovati u biciklijadi, ali se mogu voziti u sjedalici roditelja ili staratelja. Djeca od 9 do 14 godina također ne mogu sudjelovati samostalno, ali mogu sudjelovati uz pratnju roditelja.

biciklijada