Prijava

Vaša prijava

Velikogorički HSLS: Po peti puta predsjednik postao Mario Šipušić; liberali žele da Gorica bude transparentna poput Bjelovara

[]

Velikogorički HSLS izabrao je novo vodstvo, predsjednik je, po peti puta za redom, postao Mario Šipušić. Izborna skupština održana je na 31. godišnjicu osnivanja prve političke stranke u Velikoj Gorici. Potpredsjednici stranke su postali Mislav Krvavica i Zdenko Zagorac, tajnik je postao Mario Zagorac, a rizničar Josip Kompes.

– U ova izazovna vremena uzrokovana javno-zdravstvenom situacijom, u kojima smo s opravdanjem uskraćeni za dio sloboda, jedino što smatramo svojom političkom i društvenom misijom da još više nego do sada budemo na usluzi sugrađanima u svakom pogledu i kao javni servis i kao ljudi. Inzistirat ćemo na uvođenju transparentnosti upravljanja i trošenja proračunskih sredstava grada Velike Gorice po uzoru na grad Bjelovar – istaknuo je Mario Šipušić i dodao:
– Uvijek smo bili pošten, korektan i pouzdan politički partner. Spremni smo surađivati sa svima koji uvažavaju naše prijedloge vezane za razvoj grada i boljitak sugrađana. Biti ćemo partneri i sa sadašnjim koalicijskim
prijateljima dokle god postoje spomenute vrijednosti i izražena volja za unapređenje života u našem gradu – zaključio je predsjednik velikogoričkog HSLS-a.

Velikogorički HSLS prihvatio je na skupštini program rada s posebnim naglaskom na intenzivnijem političkom djelovanju velikogoričkih liberala. Velikogorički HSLS želi ojačati stranku u organizacijskom, tehničkom i financijskom smislu kako bi bili što spremniji za lokalne i regionalne izbore 2021. godine.

Objava Velikogorički HSLS: Po peti puta predsjednik postao Mario Šipušić; liberali žele da Gorica bude transparentna poput Bjelovara pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Batur najavljuje Zabok