Prijava

Vaša prijava

Cijepljenje protiv gripe u ljekarnama počinje sljedeći tjedan: Evo gdje se možete cijepiti u Velikoj Gorici

[]

Od sljedećeg ponedjeljka, 19. listopada, kreće cijepljenje protiv gripe u ljekarnama. U Velikoj Gorici cijepiti se možete u Ljekarni Kenfelj, Zagrebačka ulica 1, i u Ljekarni Zagrebačke županije, koja se nalazi u Ulici kralja Dmitra Zvonimira 5, objavila je Hrvatska ljekarnička komora.

Iz Hrvatske ljekarničke komore pozivaju građane koji su zainteresirani za cijepljenje protiv gripe u ljekarnama da kontaktiraju odabranu ljekarnu kako bi od magistara farmacije dobili sve potrebne informacije o cijepljenju. Cijepljenje u ljekarnama će trajati do nedjelje, 25. listopada.

Cjepivo ne možete kupiti sami već vam je potreban tzv. privatni bijeli recept koji ćete dobiti nakon dogovora s obiteljskim liječnikom i po uputi liječnika koji će obaviti cijepljenje, kažu u Hrvatskoj ljekarničkoj komori.

Cjepivo protiv gripe je besplatno za starije od 65 godina, trudnice, kronične bolesnike i zdravstvene radnike. Osobe koje ne spadaju u te rizične skupine cjepivo će platiti 96 kuna.

 

Objava Cijepljenje protiv gripe u ljekarnama počinje sljedeći tjedan: Evo gdje se možete cijepiti u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.