Prijava

Vaša prijava

Veliki odaziv članova goričkog HDZ-a na unutarstranačke izbore: Do 13 sati glasala je trećina članova pod strogim epidemiološkim mjerama

[]

Članovi goričkog HDZ-a, koji danas provodi unutarstranačke izbore, na biralište su izišli u velikom broju. Prema riječima tajnika Gradske organizacije HDZ-a Velika Gorica Zdenka Sovine, bilježe veliki odaziv članova na unutarstranačke izbore.

– Do 13 sati svoje je izborno pravo iskoristila trećina upisanih birača. Veliki odaziv daje jaču vjerodostojnost svima onima koji će obnašati dužnosti za koje su se kandidirali – ističe Sovina.

Gradska organizacija HDZ-a ima oko 2500 članova.

Glasanje se provodi po strogim epidemiološkim mjerama. Iako neprestano dolazi veliki broj ljudi, poštuju se sve epidemiološke mjere – obvezna je zaštitna maska za lice i dezinfekcija ruku, korištenje vlastite kemijske olovke te poseban izlaz iz prostorije za glasanje.

Biralište na Udarniku otvoreno je do 19 sati. Rezultati će biti poznati kasno večeras. Hoće li veliki odaziv članova biti i u poslijepodnevnim satima, vidjet će se nakon što se prebroje svi glasovi. (Matej Crnogaća)

veliki odaziv

veliki odaziv

veliki odaziv

Objava Veliki odaziv članova goričkog HDZ-a na unutarstranačke izbore: Do 13 sati glasala je trećina članova pod strogim epidemiološkim mjerama pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.