Prijava

Vaša prijava

Željko Pervan nastupa 30. travnja u Kosnica


kosnica pervna

Kosnica će svoj dan, blagdan Svetog Josipa Radnika obilježiti 30. 4. 2017. godine. Organizator proslave je MO Kosnica, a suorganizator DVD Kosnica. Istog dana bit će održan i 2. vatrogasni KUP. Pokrovitelj proslave je Grad Velika Gorica.

Svečanost će započeti u 8.30 sati polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomeniku hrvatskih branitelja. U 9.00 sati započet će svečana Sveta misa koju će predvoditi župnik Župe Šćitarjevo Stjepan Tenšek kod kapele Svetog Josipa radnika u središtu mjesta. Nakon Svete mise održat će se svečano otkrivanje i blagoslov kipa Svetog Josipa radnika kojeg je za ovu prigodu dala izraditi udruga Turopoljska Tradicija. Kip je izradio kipar Stjepan Božić iz Šćitarjeva a drvo za izradu donirala je obitelj Vlašić iz Kosnice. Organizatori će se i ovog puta potruditi kako bi posjetitelji mogli uživati u programu. Za svi koji budu nazočili svečanom otkrivanju i blagoslovu kipa organizatori su osigurali kolače.

Nakon blagoslova kipa slijedi mala pauza te će u 14. sati započeti  2.Kup DVD-a Kosnica na kojem će se natjecati djeca, M/Ž ekipe, nakon čega slijedi proglašenje pobjednika i uručivanje nagrada. Za dobru zabavu organizatori su osigurali Stand Up komičara Željka Pervana te Exotic Band.

Na praznik rada, 1. svibnja bit će organizirana likovna kolonija.

kosnica