Prijava

Vaša prijava

Velika humanitarna priredba DV Ciciban


HUMANITARNI KONCERT IVANCICE 5

Dječji vrtić Ciciban Velika Gorica organizira 2. prosinca 2017. godine,  veliku humanitarnu priredbu za pomoć u liječenju svoje odgojiteljice Anite T.

Priredba će se održati u subotu, 2 prosinca u Kino dvorani Pučkog otvoreno učilišta Velika Gorica, Zagrebačka 37, s početkom u 16,00 sati.

„Cilj ove akcije je prikupiti novčana sredstva kako bismo financijski pomogli našoj kolegici Aniti i njenoj obitelji da se lakše nose s teškom bolešću koja je zadesila Anitu“, kaže Barica Marjanović, ravnateljica Dječjeg vrtića Ciciban Velika Gorica.

Ulaz na priredbu je besplatan, a dobrovoljni prilozi moći će se donirati na priredbi ili uplatiti na račun, otvoren posebno za ovu namjenu.

Na priredbi će nastupiti polaznici Umjetničke škole Franje Lučića Velika Gorica. Djela Granadosa i Vivaldija izvodit će Hana Rabadan – violončelo i Lorena Jejčić – gitara. Skladbu Leonida Cohena Hallelujah odsvirat će mladi violončelisti: Julijana Matković, Jerko Vujević, Tamara Blagec i Tea Krčelić Rabadan.

U programu će sudjelovati i odgojiteljice i djeca Dječjeg vrtića Ciciban. Starija skupina posebnog programa ranog učenja njemačkog jezika izvest će pjesmu Ich gehe mit meiner Laterne. Pjesmu The Earth is my home otpjevat će mješovita skupina posebnog programa ranog učenja engleskog jezika DV Cicibana.  Interaktivnu priču Pšenica ispričat će mješovita skupina posebnog dramsko-scenskog programa DV Ciciban. Odgojiteljice Dramske skupine objekta u Vidrićevoj nastupit će s predstavom Djed i repa.

Gosti programa bit će Franjo Lučić koji će na klavijaturama izvesti skladbu „Jednom kad noć“ od Opće opasnosti i solistica Marija Magdalena Sever koja će otpjevati pjesmu Santa Lucia u pratnji korepetitora Krešimira Starčevića i pod vodstvom učiteljice pjevanja prof. Vesne Kovačić.

 


Adventska događanja u Gradskoj knjižnici Velika Gorica