Prijava

Vaša prijava

Zlatni pir Petkovih


IMG-20190115-WA0000

Stjepan i Katica Petko iz Sopi Bukevske, 11. siječnja proslavili su svoj zlatni pir.  Njihovu ljubav slobodno možemo nazvati školskom. Oboje su rođeni 1950. godine i zajedno su išli u školu od prvog razreda. Stjepan Petko rođen je u Obedu, a Katica, rođena Hržić je iz Sopi Bukevske. Budući da je Katica jedinica, a Stjepan ima brata i sestru, on se priženio u Sop Bukevsku, gdje i danas žive. Vjenčali su se 11. siječnja, prije 50 godina.  U braku su dobili kćer Jasminku i sina Dalibora. Oboje djece je vrlo uspješno. Jasminka je učiteljica koja radi u struci, a vrlo je  aktivna političkom, društvenom i kulturnom životu svoje Posavine. Dalibor Petko poznati je televizijski i radijski voditelj, autor mnogih estradnih emisija.

Svečanost obilježavanja 50. godišnjice braka održana je u Restoranu Zrinski u Črnkovcu. Prisustvovali su joj članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Nakon prvog plesa mladenaca i rezanja torte proslavu im je upotpunio Tamburaški sastav Alibi, kao gosti iznenađenja.

IMG-20190113-WA0017

Na fotografiji su u prvom redu slijeva Katica i Stjepan Petko i njegova  sestra Ljubica Čulibrk. Iza njih su: unuk Leonardo Podlejan, sin Dalibor Petko, zet Dražen Podlejan, unuk Dominik Podlejan i  i kćer Jasminka Podlejan.

 

 

 

 


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike