Prijava

Vaša prijava

15. Sportske igre Udruga HVIDR-a Zagrebačke županije „Zaprešić 2017“


15. SPORTSKI SUSRETI UDRUGA HVIDR-a  VIDEO SAŽETAK 

U subotu 09.09.2017. godine održane su 15. sportske igre Udruga HVIDR-a Zagrebačke županije a domaćin je bio grad Zaprešić. Okupljanje natjecatelja počelo je već u 7,30 u dvorištu srednje škole Ban J. Jelačić dok je svečano otvaranje počelo u 08:00 sati, prisutne natjecatelje su pozdravili uzvanici i gosti a igre su započele utrkom u invalidskim kolicima, dok su ribiči već od 7 sati startali na svojim stazama. Poslije otvaranja igara delegacija sa predsjednicima HVIDR-e položili su vijenac i zapalili svijeće na spomen obilježju poginulim Hrvatskim braniteljima u centru Zaprešića.
Na 15. sportskim igrama sudjelovala je i naša Udruga HVIDR-a Velike Gorice gdje smo se natjecali u svim disciplinama i poučili dobre rezultate.

U disciplini kuglanje osvojili smo 1 mjesto u sastavu Vrzel, Milinković, Topić i Petrlić koji se u pojedinačnom dijelu kvalificirao na ŠNIDOR.

U disciplini šah osvojili smo također 1 mjesto u sastavu Katulić i Babić

Ribičiju su nam predstavljali Hadžić, Vranović i Kuzmec

Streljaštvo Pejak, Mlinarić, Skrbin, Pavunčec i Petričević

Stolni tenis Lučić, Mikulčić i Poljanac

Viseća kuglana Čepčik, Nikić, Petričević

Električni pikado Murgić, Arapović, Petravić i Mateković

Bočanje Topić, Banić , Orečić

Poslije završetka natjecanja proglašenje pobjednika i dodjela pehara i medalja održala se u Lovačkom domu u Zaprešiću uz prigodan domjenak i muziku.