Prijava

Vaša prijava

MAKARSKA DOMAĆIN ŠPORTSKIH IGARA INVALIDA DOMOVINSKOG RATA


Svehrvatsko športsko natjecanje invalida Domovinskog rata Republike Hrvatske nakon četiri godine ponovno će se održati u Makarskoj od 13. do 15. listopada.

Dolazak na igre je najavilo oko tisuću hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata i to predstavnici 20 županijskih udruga HVIDRA-e, predstavnici HVIDRA-e Grada Zagreba te HVIDRA-e Hrvatskog vijeća obrane Herceg Bosne.

Hrvatski vojni invalidi Domovinskog rata natjecat će se u deset invalidskih športskih disciplina u 28 športskih natjecateljskih kategorija, naših 7. članova Udruge HVIDR-a Grada Velike Gorice izborila se na natjecanje u disciplinama šah 2 člana, dvoransko kuglanje 3 člana te 2 plivača 2×25 m.

Ujedno ispred zagrebačke županije imamo i jedinog kandidata za predsjednika HVIDR-e RH gos. Miljenka Marića koji će se suprotstaviti dosadašnjem predsjedniku HVIDR-e RH gosp. Josipu Đakiću koji za vrijeme svog dugogodišnjeg  mandata  ništa nije napravio za Udruge HVIDR-e RH, a samom činjenicom da je u više navrata izjavljivao da nema nikakve konkurencije a niti niti protu kandidata, našem predsjedniku Mariću želimo puno uspjeha na izborima te da ostvari svoj zacrtani cilj.

Izborni Sabor održat će se13.10.2017. u 20,00 sati.

Podršku našemu predsjedniku Mariću na izborima najavile su i druge županijske HVIDR-e.