Prijava

Vaša prijava

FOTO: UBOJICA ANTE ŠKEMBERA U LISICAMA DOVEDEN U DORH Kod privođenja nepoznati mladić mu je prišao i urlikao: 'Marš smrade!'


Policija je privela Džemala Paloša (60) zvanog Kobra, osumnjičenog za ubojstvo Ante Škembera (28).

palos_dzemal2-210417.jpg
 

Paloš je priveden u zgradu Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici.

palos_dzemal3-210417.jpg
 

Podsjetimo, mladog Škembera pronašli su na Uskrs u poslijepodnevnim satima s ubodnom ranom u prsima na travnjaku nasuprot Kauflanda u Sloboštini, a nekoliko sati nakon pronalaska preminuo je u bolnici od zadobivene rane.

Jučer je na konferenciji za novinare pojašnjeno kako je policija rasvijetlila ovaj slučaj ubojstva. Povod ubojstva je bizaran. Ante Škember je ušao na stanici na Aveniji Većeslava Holjevca 60 u autobus koji je s Glavnog kolodvora prometovao prema Velikoj Gorici. Nije želio platiti kartu i na traženje vozača autobusa odbijao je napustiti autobus. Vozač je, pak, odbijao nastaviti vožnju dok Škember ne izađe. Putnici su negodovali. Paloš, koji je bio putnik u autobusu, prvo se verbalno sukobio sa Škemberom. U jednom trenutku je izišao i uslijedio je njihov fizički sukob. Nitko nije vidio trenutak kad je Paloš izvadio nož “skakavac” i ubo Škembera u trbuh presjekavši mu aortu, ali je on ostao na nogama. Putnik koji ga je ubo nožem vratio se u autobus koji je nastavio vožnju, a smrtno ranjeni Škember pao je na livadu.

Inače, Džemal Paloš poznati je pripadnik braniteljske populacije. Osim po ratnim zaslugama i odlikovanjima, Paloš je hrvatskoj javnosti postao poznat i kao svjedok u postupku protiv Tomislava Merčepa.

U trenutku privođenja prišao mu je mlađi muškarac i 'počastio' ga riječima: 'Marš, smrade!'

palos_dzemal-210417.jpg