Prijava

Vaša prijava

NEOBIČNA AKCIJA ZAGREBAČKE POLICIJE Na nekoliko mjesta nagrađivat će uzorne vozače, a poklone će dijeliti osobe iz javnog života: Ćiro, Šola, Brešan..


 

Zagrebačka policija u subotu će provoditi akciju kojom će kažnjavati pijanu i prebrzu vožnju kao i ostale prekršaje, dok će uzorne vozače prigodnim poklonima nagrađivati osobe iz javnog života.

 

U sklopu te preventivno-represivne akcije koja će se provoditi na zagrebačkim prometnicama u povodu nadolazećih blagdana, prometni policajci nadzirat će također korištenja sigurnosnog pojasa i zaštitne kacige, nepropisno korištenje mobitela te ostale prekršaja koji ugrožavaju sigurnost.

 

Akcija će se provoditi na mjestima pogodnim za zaustavljanje vozača, a vozače čije će ponašanje biti uzorno odnosno u skladu s propisima, prigodnim poklonima nagradit će osobe iz javnog života, najavila je zagrebačka policija.

 

Tako će na Jadranskom mostu u smjer juga, oko 100 metara od raskrižja sa Selskom cestom od 10.30 do 11 sati uz policijske službenike biti bivši izbornik nogometne reprezentacije RH gospodin Ćiro Miroslav Blažević te osvajač olimpijske medalje i predsjednik AK Siget gospodin Damir Škaro.

 

U blizini petlje Držićeva - Slavonska avenija (autobusno stajalište, smjer sjever) od 11.30 do 12 sati uz policijske službenike bit će redatelj gospodin Vinko Brešan.

 

U Zaprešiću, u Ulica Maršala Tita 132 od 10 do 11 sati uz policijske službenike bit će kapetan NK Inter Zaprešić gospodin Tomislav Šarić.

 

U Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj ulici bb kod gradskog groblja od 11 sati uz policijske službenike bit će gradonačelnik Velike Gorice gospodin Dražen Barišić.

 

U Samoboru, u Ulicu Miroslava Krleže kod Ul. Ljudevita Gaja kod Doma zdravlja Samobor od 12 sati uz policijske službenike bit će pjevačica Antonija Šola.

 

U Vrbovcu, Martinska Ves, u Zagrebačkoj ulici 146 od 10 do 14 sati uz policijske službenike bit će Vujević Marija – Miss Zagrebačke županije za 2017. godinu.

 

Ovim putem policija poziva građane da se pridruže policijskim službenicima i osobama iz javnog života na lokacijama provedbe akcije. Isto tako mole se građani da dostavite lokacije na kojima bi željeli pratiti ovu akciju danas do 15 sati na email zagrebacka@policija.hr