Prijava

Vaša prijava

FOTO: SVI SU POLUDJELI ZA ATRAKTIVNOM SESTROM NAŠEG VATRENOG Ema obožava nogomet, ali ipak ljubi košarkaša, perspektivnog Vuka


Uz čitavu Hrvatsku koju su digli na noge pobjedom nad Rusijom i ulaskom u polufinale Svjetskog prvenstva, naši “vatreni” najveću podršku imaju u svojim obiteljima, a pažnju javnosti posebno su privukle atraktivne sestre naših reprezentativaca.

Vatrene poruke 

No, među čak 19 sestara koliko ih zajedno imaju “vatreni”, svojom se ljepotom posebno ističe Ema Brozović, prelijepa 22-godišnja sestra našeg reprezentativca Marcela Brozovića, inače igrača talijanskog Intera.

Ema nerijetko svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama počasti svojim seksepilnim fotografijama, a koliko je popularna dovoljno govori činjenica da je na Facebooku prikupila 8061 prijatelja, a na Instagramu je prati 21.400 ljudi. Ema je prava zvijezda talijanskih medija koji često objavljuju njezine fotografije, posebno kad je u posjetu svom bratu u Milanu i pritom odjene dres Intera.

No, posljednjih dana, na gotovo svim fotografijama koje objavi Ema blista u dresu naše reprezentacije, a uz atraktivno izdanje su i vatrene poruke podrške bratu i reprezentaciji.

Ema Brozović 1

Ema Brozović 2

Ema Brozović 3 

Ipak, na žalost brojnih muških obožavatelja, Emino je srce prije nešto više od dvije i pol godine osvojio mladi perspektivni košarkaš iz Borova Vuk Lazić koji je nedavno završio sezonu u njemačkom klubu Giessen, a trenutno, kod kuće u Borovu čeka potpisivanje novog ugovora. Njihova je ljubav najvjerojatnije planula kad je 20-godišnji Lazić igrao u Velikoj Gorici, gdje obitelj Brozović ima kafić Epic Brozo, a od trenutka kad su započeli vezu sportski je put Vuka, vodio od KK Zagreb, do talijanskog Monopolija, pa do Njemačke i Düsseldorf Giantsa, i na kraju Giessena.

Ema Brozović Dečko 

Ljubiteljica životinja

Emina velika ljubav je i godinu dana stara nećakinja Aurora, koja je napokon smirila i samog Marcela Brozovića. Upravo zbog nećakinje Ema često putuje u Milano kako bi pomogla bratu i njegovoj supruzi Silviji oko djevojčice.

Ema Brozović Nećakinja 

I dok Marcelo s ostatkom reprezentacije juri prema finalu Svjetskog prvenstva, čitava obitelj Brozović zdušno navija u Velikoj Gorici. Ema Brozović je i velika ljubiteljica životinja te ne propušta priliku objavljivati na društvenim mrežama apele za udomljavanje pasa i mačaka.

Ema Brozović Pas 

Ema je velika ljubiteljica putovanja, a na razne egzotične destinacije najradije se uputi sa svojim Vukom. A lijepim sestrama, među ostalima, mogu se pohvaliti i naši reprezentativci Duje Ćaleta Car, Andrej Kramarić, Ivan Rakitić i Mateo Kovačić. Ana Pezić, 24-godišnja sestra Duje Ćalete Cara, često ističe kako ne propušta niti jednu bratovu utakmicu. Ana je završila prometnu školu u Šibeniku, u braku je tri godine i ima sina Roka. Naš reprezentativac i igrač njemačkog Hoffenheima Andrej Kramarić ima četiri godine stariju sestru Ines, studenticu psihologije, a miljenica obitelji Rakitić je Ivanova 22-godišnja sestra Nikol, koja brata često posjećuje u Barceloni. Mateo Kovačić ima pak dvije zgodne sestre, 22-godišnju Jelenu i 17-godišnju Katarinu.