Prijava

Vaša prijava

OSJEČANKA POTVRDILA DA ĆE PODNIJETI KAZNENU PRIJAVU PROTIV DINAMOVCA Druga djevojka koja ga također teško optužuje ispitana u policiji


Nakon što je u nedjelju RTL emitirao prilog u kojem i druga djevojka, nakon Ive Bošnjak, optužuje Dinamova igrača Iyayia Atiemwena za fizički napad i pokušaj silovanja, nogometaš je saslušan u policiji, piše RTL.

- Prvo me primio za ruke, pokušao me je svući. Ja sam se odupirala. Zatim me je počeo gušiti, a s drugom rukom me je opet počeo skidat. Ja sam ga molila da prestane, on nije prestao. Počeo me šamarati, ja sam počela vrištati. Nijedna žena ne bi trebala proživjeti to što sam ja proživjela - rekla je 24-godišnjakinja s područja Velike Gorice koja je istu stvar, kako navodi RTL, ponovila u utorak u policiji. Nigerijac je ispitan u prostorijama kriminalističke policije u Zagrebu.

Iz policije su rekli da se okolnosti događaja utvrđuju te da će javnost o njima biti upoznata čim to bude moguće.

- GNK Dinamo potvrđuje da je naš igrač Atiemwen bio na obavijesnom razgovoru u policiji te u potpunosti surađuje u utvrđivanju svih činjenica. Prema do sada dostupnim informacijama, naš igrač nije osumnjičen niti prijavljen za počinjenje nikakvog protupravnog ponašanja - javili su iz Dinama.

Atiemwen se odmah nakon iznesenih optužbi oglasio na Instagramu gdje je napisao:

- Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku, i znam se ophoditi prema ženama. One mi nikad ne bi oprostile da sam dignuo ruku na ženu.

Međutim, u utorak je imao puno veseliju objavu. Pozirao je nasmijan, a uz sliku je napisao:

- Svi smo mi u istoj igri, samo na različitim razinama. Borimo se u istom paklu samo s različitim vragovima.

Iyayi Atiemwen 

Zastrašujuće iskustvo s Dinamovim igračem prva je opisala Iva Bošnjak (20) iz Osijeka. Tvrdi da je s bila s njim u vezi te da ju je sporne večeri udarao, gušio i vukao po podu.

- Kad me bacio na krevet počeo me gušiti i šamarati. Uplašila sam se stvarno za svoj život, razmišljala sam što će mi se sad dogoditi - ispričala je među ostalim, a u utorak je za RTL potvrdila da će podignuti kaznenu prijavu protiv Dinamovog nogometaša.