Prijava

Vaša prijava

'BIO SAM GLADAN, NISAM MU MOGAO ODOLJETI, ODMAH SAM GA PRODAO' Beskućnik policajki, bivšoj partnerici pokojnog Ive Gregurevića, u kafiću ukrao mobitel


Zbog krađe mobitela djelatnici MUP-a u kafiću Drama u Zagrebu, na stupu srama završio je beskućnik Đedis L. (49).

Stanar Centra za beskućnike Velika Gorica, po struci nezaposleni tehnički informatičar i inače stari policijski znanac, optužen je za krađu i čeka početak suđenja. U posljednji u nizu kriminalnih grijeha krenuo je 3. siječnja ove godine oko 17.30 sati. Ušetao je u kafić Drama u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu te ukrao Galaxy A3, vrijedan oko 1500 kuna, koji je zapravo bio službeni mobitel policijske službenice iz Odjela za prevenciju Ravnateljstva policije iza koje su dva desetljeća policijskog iskustva.

Policajka je, inače, bivša partnerica nedavno preminulog glumca Ive Gregurevića. Ukradeni mobitel, međutim, nije koristio on, nego ga je brže-bolje preprodao, i to za 100 kuna, Marijanu Š.

Tužiteljstvo za beskućnika traži godinu dana zatvora, a on je, stisnut dokazima, otvorio dušu: “Bio sam gladan. Nisam mogao odoljeti kad sam vidio navedeni mobitel. Na kraju sam mobitel prodao da si kupim hranu”.

Kad je djelatnica MUP-a shvatila da je pokradena, njezini kolege su se digli na noge. Mobitel je lociran u rukama Marijana Š. koji im je pak otkrio od koga ga je kupio.


POSJET UČENIKA OŠ MIHOVIL NAKOVIĆ IZ KOLJNOFA

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike