Prijava

Vaša prijava

STRAVIČNA NESREĆA KOD VELIKE GORICE: SUDARILA SE TRI AUTA I KOMBI Jedna osoba poginula, dvije teško ozlijeđene: 'Otišao je naš Marko, velika ljudina'


U stravičnoj prometnoj nesreći četiri vozila u Kramarićevoj ulici na ulazu u Veliku Mlaku nadomak Velike Gorice koja se dogodila u srijedu oko 16:50 sati jedna je osoba izgubila život, dok su dvije teško ozlijeđene. Što je točno "kumovalo" sudaru dva Renault clija te Suzukijeva terenca i VW transportera, velikogorički policajci još uvijek utvrđuju očevidom koji će potrajati do kasno navečer.

- Poginuo je naš Marko Č., velika ljudina! Pod šokom smo. Taman sam prolazio s obitelji kad su bila dvoja kola Hitne pomoći. Liječnici su odmahnuli samo rukama jer je bilo očito da mu pomoći nema. Policija ga je prekrila vrećom. Ne znam je li to njegov kombi pa je iz njega izletio i pao van, ili je taman tamo prolazio pa ga je kombi, koji se prethodno sudario s drugim autima, kao pješaka pokupio i pregazio. Strašno. Inače, to raskrižje je užas živi. Od kad su semafori drukčije 'poštelani' na križanju, ljudi voze neoprezno, ne poštuju znakove ni pravo prednosti. Na tom raskrižju kao da svi poblesave pa nemaju potrebu ni dati žmigavac. A kad nastane prometni čep, vozači sami formiraju dodatne trake da mogu ubrzanije skrenuti na semaforu kad se upali zeleno - kaže za Jutarnji list stanar Velike Mlake.

Uvjeren je da cestovne manijake ne može spriječiti ograničenje brzine koje je tamo 40 km/h i koje rijetki poštuju, već rješenje vidi jedino u "ostavljenim kamerama i ležećim policajcima na izlazu iz Mlake i iz smjera Lomnice.

Što je točno uzrok tragedije u kojoj je izgubljen jedan ljudski život biti će poznato po dovršetku policijskog očevida. Također, još uvijek nisu poznate ni ozljede dvoje preživjelih sudionika nesreće koji su prevezeni u zagrebačku bolnicu.

FOTOGALERIJA: Teška prometna nesreća u Velikoj Mlaki

Teška prometna nesreća u naselju Velika Mlaka

Velika Mlaka nesreća