Prijava

Vaša prijava

POLICIJA OBJAVILA DETALJE STRAVIČNE NESREĆE KOD VELIKE GORICE Prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, naletio na auto na raskrižju i poginuo...


PU zagrebačka danas se oglasila o stravičnoj prometnoj nesreći četiri vozila u Kramarićevoj ulici na ulazu u Veliku Mlaku nadomak Velike Gorice koja se dogodila u srijedu oko 16:50 sati. U njoj je jedna osoba izgubila život, dok su dvije teško ozlijeđene.

U srijedu oko 16.50 sati u mjestu Velika Mlaka, na raskrižju Zagrebačke i Kramarićeve ulice, muškarac (41), koji je upravljao teretnim vozilom marke VW Transporter zagrebačkih registracija nije se zaustavio na znak crvenog svjetla zbog čega je naletio na osobni automobil Renault Clio zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 40-godišnjakinja, priopćila je policija.

Žena je vozila desnom prometnom trakom Zagrebačke ulice u smjeru sjeverozapada, a ulaskom u raskrižje, njoj je bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu.

Od siline naleta teretni automobil odbačen je sa sjeverozapadne strane raskrižja, gdje je naletio na zaštitnu ogradu nogostupa. Renault Clio od siline naleta odbačen je sa sjeverne strane raskrižja, gdje je naletio na osobni automobil također marke Renault Clio, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnjak, a koji je bio zaustavljen ispred raskrižja zbog crvenog svjetla na semaforu.

Nakon naleta, drugi Renault Clio nastavio se nekontrolirano kretati i tad je naletio na osobni automobil marke Suzuki Vitara, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 51-godišnjak, a koji je također bio zaustavljen zbog crvenog svjetla na semaforu.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 41-godišnji vozač teretnog vozila, dok je teško ozlijeđena 40-godišnja vozačica iz Renault Clija, kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, objavila je PU zagrebačka.

FOTOGALERIJA: Teška prometna nesreća u Velikoj Mlaki

Teška prometna nesreća u naselju Velika Mlaka

Velika Mlaka nesreća