Prijava

Vaša prijava

NAJLJEPŠE DEKORACIJE ZA VAŠ DOM: Predivan COCO maison dekorativni asortiman za savršeno uređenje interijera


U 58 Prima salona diljem Hrvatske dostupan je namještaj osmišljen, dizajniran i proizveden u Primi. Ponudu namještaja Prima je ove godine obogatila dekorativnim asortimanom COCO maison, za opremanje doma do najsitnijih detalja.

Suradnjom s poznatim nizozemskim proizvođačem koncept namještaja Habufa, Prima je postala ekskluzivni zastupnik COCO maisona za cijelu regiju. COCO maison obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje - dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj. Kolekciju ovih dodataka za dom kreira tim nizozemskih dizajnera koji prate trendove tržišta i uvijek iznenađuju novitetima i modernim dizajnom. COCO dekoracije odabrane su jer savršeno odgovaraju Priminoj premium kolekciji namještaja koja se ističe funkcionalnošću, suvremenim dizajnom i pažljivo odabranom kombinacijama materijala.

COCO maison nudi bogatu lepezu atraktivnih i modernih dekorativnih predmeta, a stilovima, bojama i teksturama podijeljen je u nekoliko tema nudeći za svakoga ponešto - od prirodnih, zemljanih tonova, preko skandinavskog dizajna i luksuznih dekoracija, sve do boho stila.

Dolaskom božićnih blagdana dekoriranju svoga doma posvećujemo više pažnje. Tamnozeleni i crveni tonovi, zlatni detalji, baršun… i blagdanski ugođaj je tu. COCO maison unosi božićnu čaroliju u svaki dom te je nepresušan izvor ideja za poklone povodom nadolazećih blagdana.

COCO maison asortiman ekskluzivno je dostupan u Prima salonima Westgate, Velika Gorica, Sesvete, Kajzerica, Jankomir, Bjelovar, Varaždin, Dubrovnik, Pula, Split i Osijek i na Prima službenim stranicama.