Prijava

Vaša prijava

DEKORACIJE KOJE ODUŠEVLJAVAJU: Donosimo vam ideje za božićne darove iz COCO maison dekorativnog asortimana


Nizozemski brend COCO maison, ekskluzivno dostupan u PRIMA salonima, predstavio je kolekciju s mnogo zanimljivih dekoracija za uređenje vašeg doma, a mi smo tom prilikom izdvojili komade koji mogu biti savršen božićni poklon za vaše najdraže.

Parenzo i Coco dekoracije.jpg
 

Od dekorativnih jastučića za dnevni boravak, manjih komada namještaja u božićnim tonovima, ogledala, ukrasnih vaza  pa sve do stolića za kavu, svaka od ovih dekoracija može biti idealan poklon ispod bora.

Melodia i COCO.jpg
 

Dekorativni asortiman COCO maison iz Prime svojom širokom paletom proizvoda nudi mnoštvo ideja za prekrasne božićne poklone za vaše najdraže. Naime, spomenuta kolekcija obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje interijera, a to su različite dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj.

hen_cma_amb_39061grn_lanny_a-dam_aan_190314121241.jpg

XOO_CMA_AMB_39109MCL_Valerie.jpg
 

COCO maison dekoracije savršeno odgovaraju i Priminoj premium kolekciji namještaja koja se prvenstveno ističe svojom funkcionalnošću, suvremenim dizajnom, ali i pažljivo odabranim kombinacijama materijala.

Također nudi bogatu lepezu atraktivnih i modernih dekorativnih predmeta, a različitim stilovima, bojama i kombinacijom tekstura podijeljen je u nekoliko tema, nudeći pritom za svakoga ponešto - od prirodnih, zemljanih tonova, preko skandinavskog dizajna i luksuznih dekoracija, sve do boho stila.

HEN_CMA_AMB_39099GOU_37955GOU_37956GOU_lucida_Star.jpg

HEN_CMA_AMB_prato_37963GRN_Eline_Poef.jpg

Dolaskom božićnih blagdana dekoriranju svoga doma posvećujemo više pažnje. Tamnozeleni i crveni tonovi, zlatni detalji, baršun… Sve su to čimbenci koji vašem domu pridonose blagdanski ugođaj. COCO maison unosi adventsku i božićnu čaroliju u svaki dom, bez obzira na postojeći stil uređenja, te je nepresušni izvor ideja za darove povodom nadolazećih blagdana.

Stol Davos i stolice Babilon uz COCO maison dekoracije.jpg
 

leaf_4.jpg

Dekorativni asortiman COCO maison potražite u Prima salonima Westgate, Velika Gorica, Sesvete, Kajzerica, Jankomir, Bjelovar, Varaždin, Dubrovnik, Pula, Split i Osijek s fantastičnim uštedana od 25% do 08. siječnja 2020. COCO maison asortiman dostupan je i na Prima službenim stranicama.