Prijava

Vaša prijava

POLICAJCI POKUCALI NA VRATA BOTANIČARU IZ VELIKE GORICE U kući uzgajao marihuanu, a bavio se i preprodajom amfetamina, heroina te hašiša

['marihuana']

Zagrebačka policija uhitila je 42-godišnjeg botaničara koji je u svojoj kući na području Velike Gorice uzgajao marihuanu, a ujedno se bavio i preprodajom amfetamina, heroina te smole konoplje odnosno hašiša.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, poduzetnog muškarca su kazneno prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te ga potom predali pritvorskom nadzorniku uz prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Sve je krenulo kad su istražitelji dobili informaciju o njegovim kućnim poslovnim pothvatima. U jučerašnjem pretresu njegove kuće pronašli su improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka.

puz5.jpg

puz8.jpg
 

Kućnom vrtlaru su oduzeli 113 komada zasađenih stabljika konoplje od kojih su neke dosegle metar visine te 1,5 grama marihuane, 20 grama smole hašiša, 3,2 grama heroina i 100,9 grama amfetamina.

Ujedno su mu zaplijenili i digitalnu vagu za precizno mjerenje mase na kojoj su bili tragovi opijata a uzeli su mu i novac za koji sumnjaju da potječe od preprodaje.

puz6.jpg

puz4.jpg
 

Za razliku od marihuane koju je uzgajao, porijeklo ostale droge koju je u vlastitom domu skrivao, vagao i prepakiravao je i dalje za kriminaliste nepoznanica.

puz3.jpg
puz2.jpg
puz.jpg