Prijava

Vaša prijava

ŽUPANIJSKI STOŽERI OBJAVLJUJU NOVE PODATKE Sedam županija javilo da nisu zabilježile nove slučajeve zaraze koronavirusom

['koronavirus']

Prema podacima od četvrtka, 14. svibnja, u 14:03 sati, Hrvatska je do sada zabilježila 2.221 slučaj zaraze koronavirusom, a od Covida-19 preminule su 94 osobe. Istovremeno, od virusa se oporavilo 1.850 osoba.

U nastavku teksta doznajte kako je stanje u županijama u petak, 15. svibnja.

Istarska županija: Nema novih slučajeva zaraze

Stožera civilne zaštite Istarske županije u petak je izvijestio da je tijekom posljednja 24 sata proveo 71 test na koronavirus te da su sve testirane osobe bile negativne, piše Glas Istre. Trenutno se na ispitivanju nalazi još 16 briseva osoba za koje se sumnja da su zaražene Covidom-19.

Virovitičko-podravska županija: Nema novih slučajeva zaraze

Na području Virovitičko-podravske županije trinaesti dan zaredom nema novozaraženih osoba od koronavirusa, piše ICV. Virovitica U zadnja 24 sata testirano je 20 osoba i sve su bile negativne na Covid-19.

Ukupno je do sada s područja naše županije testirano 905 osoba. Od početka pandemije, na području Virovitičko-podravske županije devet je osoba zaraženo koronavirusom, od čega se petero oporavilo, troje je još zaraženo, a jedan muškarac je preminuo od Covida-19.

Karlovačka županija: Nema novih slučajeva zaraze

U Karlovačkoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom, piše Karlovački.hr.

"Jučer je testirana 61 osoba. Do sada je pristiglo 40 nalaza koji su negativni. Čeka se još 20-tak nalaza. Ukupno su testirane 2123 osobe. Tijekom dana bit će testirano oko 30 osoba", priopćio je Stožer civilne zaštite Karlovačke županije.

U Karlovačkoj županiji još jedna je osoba izliječena od Covida 19 i sad je ukupno izliječeno 28 osoba. Pod mjerama izolacije trenutno se nalaze tri osobe, a jedna se osoba nalazi na kućnom liječenju.

Vukovarsko-srijemska županija: Nema novih slučajeva zaraze

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom, piše Hrvatski radio Vukovar.

U tom je periodu testirano 40 osoba, a u županiji je dosad testirano 1.629 osoba.

Bjelovarsko-bilogorska županija: Nema novih slučajeva zaraze

Bjelovarsko-bilogorska županija 30. dan za redom ne bilježi novi slučaj zaraze koronavirusom, piše Bjelovar.live.

Jučer su u županiji testirane 52 osobe od kojih su za 32 osoba stigli negativni nalazi, dok se za 20 osoba rezultati očekuju tijekom dana. U županiji je i dalje koronavirusom zaražena samo jedna osoba.

Zadarska županija: Nema novih slučajeva zaraze

Prema informacijama iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije nema novooboljelih osoba na području Zadarske županije, a stanje je isto kao i proteklih dana, piše Zadarski. Jučer su testirana 34 uzorka, a od početka epidemije 2310 uzoraka.

Aktivni nadzor provodi se nad 30 stanovnika, a istekao je za 3809 osoba. U protekla 24 sata nije bilo kršenja mjera samoizolacije.

Zagrebačka županija: Nema novih slučajeva zaraze

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do petka, 15.05.2020. do 11:00 sati evidentirano je 129 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom.

U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju, što znači da na području Zagrebačke županije sedamnaesti dan za redom nema novooboljelih, a jedna osoba više je izliječena. Do sada je ukupno izliječeno 115 osoba, a četiri su preminule.


BREŠKA LIGA STARTA 13. LIPNJA