Prijava

Vaša prijava

Počinje županijska liga za dječake U12

[]

U subotu 11. ožujka starta županijska liga za naše najmlađe članove – dječake U12, odnosno dječake rođene 2010. godine i kasnije.

Prijavljene su ekipe Ivanića, Samobora, Dugog Sela, Zaprešića i čak dvije ekipe Gorice zbog masovnosti u našoj košarkaškoj školi. Želja nam je bila da svi dobiju šansu, zaigraju i pokažu svoje umijeće.

Ždrijeb je htio da se u 1. kolu sastanu baš Gorica I i Gorica II, a svima se obratio trener seniora i koordinator omladinskog pogona Mladen Miki Starčević:

Poštovani roditelji, dragi naši igrači, voditelji i treneri,

košarkaši savez Zagrebačke županije organizira ligu za djecu 2010. godišta i mlađe. Prijavilo se 5 klubova, a Gorica se prijavila s dvije ekipe (Gorica I i Gorica II). U toj ligi su još Ivanić, Samobor, Dugo Selo i Fortuna Zaprešić. Već u 1. kolu bit će derbi Gorica I protiv Gorice II. Igra se u subotu 12. 3. u OŠ Eugen Kumičić s početkom u 10 sati i 30 minuta. Lijep je to izazov za naše mlade igrače. Ekipe će voditi Michaela Rudež i Danijel Jukić. Svi dječaci rođeni 2010., 2011., 2012. ili još mlađi slobodno se mogu javiti našim trenerima za upis u Školu košarke jer upisi traju cijelu godinu.”

  

The post Počinje županijska liga za dječake U12 appeared first on Košarkaški klub Gorica.