Prijava

Vaša prijava

Šibenčani nadjačali Bikove

[]

Danas su se u Gradskoj sportskoj dvorani sučelile dvije ekipe koje osim u HT Premijer ligi nastupaju i u međunarodnim natjecanjima (Gorica igra ABA2 ligu, a Šibenka Alpe Adria Cup), a pobjedu je uvjerljivo odnijela ekipa iz Šibenika

U prvoj četvrtini gledali smo izjednačenu borbu u kojoj se niti jedna ekipa nije uspijevala nametnuti. Gorica je ipak polaganjem Porobića u zadnjoj sekundi završila ovu dionicu s vodstvom 24:22.

Poslije malog odmora gosti su zagospodarili terenom i poslije trice Klarina otišli na dvoznamenkastu prednost (24:35). Do velikog odmora još su povećali prednost i dvicom Rebića otišli zadovoljniji put svlačionica uz vodstvo 41:55.

U drugom poluvremenu Bikovi su pokušavali dodatnom agresijom doći do preokreta, ali srljali su u napadu pa su igrači Damira Milačića držali sve pod kontrolom. Košem Howarda u 26. minuti prednost gostiju otišla je preko 20 poena (48:69) i pobjednik je de facto bio odlučen.

U zadnjih 10 minuta ušlo se s vodstvom gostiju 51:77, a konačnih 77:100 je donijelo više nego zasluženu pobjedu ekipi iz Draženovog grada.

U redovima Gorice najefikasniji su bili Dino Cinac s 18 poena, te Ivan Batur i Karlo Mikšić s 10 koševa.

Šibenčane su predvodili Pavao Paić i Antonio Klarin s 19 koševa te Bruno Rebić s 15 poena.

 

KOMPLETNA STATISTIKA

 

 

The post Šibenčani nadjačali Bikove appeared first on Košarkaški klub Gorica.


PREDSTAVLJANJE ŠKOLE NA RAZLIČITIM DOGAĐANJIMA TIJEKOM SVIBNJA/LIPNJA